ТОНУС ИНТЕГРАЛНИ КРЕКЕРИ СА СУСАМОМ

In stock

Toнус интегрални крeкeри сa сусaмoм, идеална ужина у пaузи измeђу oбрoкa.

79.00дин.

Подели

Нето количина: 120 g

Састојци: пшенично брашно Т-500, проклијала зрна пшенице 25 %, биљна маст (палмина), вода, семе сусама 4 %, кухињска со, средство за дизање теста (натријум-хидрогенкарбонат, динатријум-дифосфат).

Нутритивне вредности (100 g):
Енергетска вредност: 2225 kJ/533 kcal
Влакна: 4,08 g