ТОНУС ХЛЕБ БЕСКВАСНИ

In stock

Toнус хлeб бeсквaсни je идeлaн зa свe oни кojи сe хрaнe пo принципу Хрoнo исхрaнe. Прaви сe oд прoклиjaлих житaрицa пшeницe и рaжи.

119.00дин.

Подели
Category:

Нето количина: 300 g

Састојци: проклијала зрна пшенице 57% и ражи 36%, вода, кухињска со, средство за дизање теста (натријум-хидроген kарбонат, динатријум-дифосфат).

Нутритивне вредности (100 g):
Енергетска вредност: 807 kJ/192 kcal
Влакна: 8,24 g

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОНУС ХЛЕБ БЕСКВАСНИ”