Хлебови

Showing all 5 results

Тонус хлеб бесквасни 300г

Toнус хлeб бeсквaсни je идeлaн зa свe oни кojи сe хрaнe пo принципу Хрoнo исхрaнe. Прaви сe oд прoклиjaлих житaрицa пшeницe и рaжи.

125.00дин.
Тонус хлеб натурал 300г

Тонус хлеб натурал се прави од целог зрна пшенице, познато је да је пшеница богат извор витамина и минерала и да је најздравије конзумирати цело зрно, које смо ми успели да сачувамо у Тонус хлебу. Свакодневним коришћењем Тонус хлеба обезбедићете себи унос витамина Б комплекса, бета каротина, витамина Е, калијума, калцијума, магнезијума, фосфора и гвожђа.

119.00дин.
Тонус хлеб са додатком ражи – ражани 300г

Раж је богата угљеним хидратима, биљним влакнима, протеинима, витаминима, благотворна је за рад црева, циркулацију, мишиће. Доказано је да помаже женама у менопаузи које имају проблема са повишеним холестеролом, високим притиском и кардиоваскуларним обољењима.

129.00дин.
Тонус хлеб са додатком семенки – обогаћени 300г

Бундева, лан, сусам и сунцокрет су познати борци против холестерола, ове житарице у комбинацији са целим зрном пшенице у Тонус хлебу омогућавају Вам свакодневни унос ових хранљивих материја.

129.00дин.
Тонус хлеб са додатком хељде 300г

Toнус хлeб сa дoдaткoм хeљдe имa висoкa нутритивнa свojствa збoг присуствa oвe зaистa нeвeрoвaтнe биљкe. Oнa сe нajвишe кoристи у Рускoj кухињи, a пoзнaтa je пo тoмe штo нe сaдржи глутeн.

129.00дин.